7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@toubroskolen.dk
Vælg en side

Du kan nemt og hurtigt hækle nogle unikke designs, der er både flotte og praktiske. Du behøver ikke at have særlig meget erfaring for at kunne hækle. Nogle af de opskrifter, der findes, er mere simple end andre, men det betyder ikke, at de færdige produkter bliver mindre flotte. Tværtimod kan man sige, at jo enklere opskriften er, jo mere elegant og stilrent bliver det færdige produkt. Hvis du leder efter inspiration til, hvad du kan hækle, kan du finde mange forskellige opskrifter på nettet eller i bøger om emnet.

Når du finder gode hjemmesider på hækling, kan du med fordel notere hjemmesiderne på en post it, så du kan huske siderne. Du kan også med fordel sætte en post-it i en hæklebog på en bestemt side, så du let kan slå op på siden igen. Postit notes er altså geniale at bruge både som bogmærker og som små huskesedler.

Hvordan begynder man at hækle?

Hækling er en af de mest udbredte hobbyer, og det er ikke uden grund. Hækling er både hyggeligt, afslappende og sjovt. Derudover kan man lave alt fra tørklæder til huer, tasker og puder. Det eneste, man skal bruge for at komme i gang med at hækle, er en hæklenål og garn. Når du har fundet disse to ting, kan du begynde at hækle lige med det samme.

Lav en liste over teknikker i hækling, du gerne vil forbedre, og brug den som inspiration til at øve dig

Når man hækler, er der nogle teknikker, som man typisk bruger igen og igen. Hvis man gerne vil forbedre sin hækling, kan det være en god idé at øve sig i nogle af de mere avancerede teknikker, da det ofte er dem, der gør hæklingen mere interessant. Du kan finde inspiration på nettet til avancerede teknikker. Når du forbedrer dig, kan du med fordel notere dine forbedringer på en post-it. På den måde opnår du måske en lille bunke postit notes, hvorpå du har noteret alle dine forbedringer i dit hækle-projekt.

Hvad har du forbedret ved din hækling?

Hækling er en af de ældste håndarbejdsmetoder, der findes, og det er stadig en populær hobby blandt mange. Hækling kan være med til at forbedre ens motorik og koncentrationsevne, og det er sjovt for både børn og voksne. Derudover kan hækling også være med til at berolige ens nerver, da det kræver ro og koncentration at lave et stykke håndarbejde. Noter alle de gode ting, du får ud af at hækle, på en post-it. På den måde får du en bunke postit notes, hvorpå du kan læse, hvilken god effekt hækling har på dig.